Werkplek inrichten met grafische prints - Maison Belle
Interieurblog werkplek inrichten met ingelijste prints van Desenio.
17953
post-template-default,single,single-post,postid-17953,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Werkplek inrichten met grafische prints

styling werkplek

Werkplek inrichten met grafische prints

 

Als ik niet bij klanten of op projecten ben voor het geven van interieuradvies dan werk ik vanuit huis op mijn thuis werkplek. Dat vind ik heerlijk want het zorgt ervoor dat ik mijn werk goed kan combineren met ons gezin. Deze blog schrijf ik over: de werkplek inrichten met grafische prints.

 

Werkplek inrichten

Vorig jaar heb ik mijn werkkamer opnieuw ingericht met frisse, witte meubels en een aantal grote, afgesloten kasten voor meer rust. Het is heerlijk dat ik een aparte kamer heb waar ik de deur kan dichttrekken als ik klaar ben. Ik heb het licht, fris en natuurlijk ingericht. De kamer is niet groot maar met het brede bureau en de plank erboven oogt het toch heel ruim. Door de laden en de grote kastenwand blijft het lekker opgeruimd en dat werkt enorm fijn!

 

werkplek inrichten blog

Kantoor styling Maison Belle

 

Interieur styling

Natuurlijk vind ik het extra gezellig om het hier ook mooi te stylen en dat zo nu  en dan eens te veranderen. Dat kan op de wandplank en op het bureau. Toen ik in contact kwam met het Zweedse bedrijf Desenio was ik opslag verliefd op de grafische posters. Die zouden prachtig op mijn werkplek staan! Ik heb ze ingelijst in mijn eigen wissellijsten in zwart, wit en hout. Dat oogt lekker strak, de prints zijn inspirerend maar toch rustig. Met de teksten en accessoires erbij wordt het geheel wat persoonlijker. Het gedichtje heb ik van een vriendin gekregen en de oude camera vond ik op een rommelmarkt. Aan de haakjes hang ik soms mijn planning of gewoon wat moois.

Op de website van Desenio zijn enorm veel mooie posters, kaarten en lijsten te vinden. Ik koos voor deze serie maar er zijn ook heel veel prints met meer kleur en in andere stijlen. Ik laat je in de interieurblog graag het resultaat zien van de styling van mijn werkplek met de grafische prints.

 

wand met lijsten

Wanddecoratie Maison Belle

Lijsten zwart wit styling

 

Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik mag trouwens een speciale korting aanbieden van 25% op de posters. De korting is te gebruiken van 20 tot en met 22 April met code: maisonbelle25 . Dat maakt het nog leuker om een mooie poster te bestellen!

Foto’s en styling: Maison Belle

 

Geen reactie's

Geef een reactie