interieuradvies nieuwbouw villa jaren 30 stijl. Interieurontwerp Maison Belle
18292
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18292,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Nieuwbouw villa in jaren 30 stijl

woonkeuken scandinavisch interieuradvies tuinkamer nieuwbouw woning borden aan de muur kleuradvies haard donker grijs
Categorie
Interieur, Particulier
Tags
boomstamtafel, groene muur, interieuradvies, interieuradvies nieuwbouw, interieurontwerp, interieurstijl, jaren 30 huis, kleur interieur, lampen hout, nieuwbouw, nieuwbouw jaren 30, portfolio interieur
Over dit project

Interieuradvies nieuwbouw villa

Dit project is een nieuwbouw villa in jaren 30 stijl voor een jong gezin. De buitenkant werd ontworpen door de architect, voor de binnenkant en indeling hebben wij interieuradvies  nieuwbouw gegeven. Samen met de bewoners is Marije op zoek gegaan naar de woonstijl en een goede indeling. Het interieur werd: licht, eigentijds en persoonlijk door de familiestukken die gebruikt zijn. Het kleurenpalet is gebaseerd op prachtige, oude borden die een waardevol erfstuk zijn. De borden kregen een pronk-plek aan de wand.

De woonstijl van het gezin is: licht, fris, een beetje stoer en Scandinavisch. Er zijn lichte houttinten gecombineerd met veel wit, natuurlijke materialen en fris groen. We zijn gestart met een interieuradvies aan huis en hebben het plan tijdens een aantal advies momenten uitgewerkt in het tempo van de klant. Een ontzettend mooie uitdaging om dit fijne én persoonlijke familiehuis te creëren. Het resultaat is een sfeervolle nieuwbouwwoning door de combinatie van de juiste stijl, kleuren en materialen.

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan we aan de slag met het ontdekken van jouw woonstijl en de beste indeling van de woning. Dit wordt vertaald naar een praktisch en persoonlijk interieur plan. Het hergebruik van meubels met een verleden en een mix met nieuwe aankopen wordt hierdoor juist een hele goede combinatie. Door je woonstijl te ontdekken en gebruik te maken van persoonlijke details ontstaat er een interieur wat echt bij de bewoners past. Dat kan in elke stijl of je nu van landelijk, modern of industrieel houdt. We helpen je hier graag bij!

Fotografie: RVR Photography

Ontwerp en styling: Marije Develing – Maison Belle