Interieur ontwerp herenhuis - Maison Belle
18578
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18578,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Interieur ontwerp herenhuis

interieur ontwerp herenhuis interieuradvies herenhuis interieurstylist maisonbelle tv kamer kalkverf vakkenkast interieurontwerp bad op pootjes
Categorie
Particulier, Styling
Tags
glas in lood, herenhuis, interieur fotografie, interieuronterp, interieurstyling, kalkverf, kamer en suite, klassiek interieur, landelijk interieur, maisonbelle, meubelontwerp, vakkenkast
Over dit project

Interieur ontwerp herenhuis

Voor een prachtig herenhuis in Apeldoorn kregen wij de opdracht om een totaal interieur ontwerp en interieur styling te verzorgen.

Marije is met de kopers aan de slag te gaan om de woning geschikt te maken voor het jonge gezin. Het volledige pand werd opgeknapt, de oude elementen zoals de kamer en suite, de visgraat vloer en het glas in lood zijn hersteld en worden benadrukt door de klassieke, eigentijdse meubelen.

Voor de wanden is gekozen voor kalkverf in authentieke kleuren. In de styling zijn kleur accenten gebruikt zoals het petrol blauw in de woonkamer. De aparte tv/lees-kamer werd een sfeervolle ruimte met donkere kleuren en veel kaarsen. Het is de favoriete avond kamer in huis geworden. De vakkenkast is op maat ontworpen en gemaakt door een meubelmaker. Hierdoor is er veel ruimte voor de verzameling boeken, woon-accessoires en de televisie.

Een grote wens van de bewoners was het Engelse bad op pootjes. Dit werd de basis van de nieuwe badkamer die statig en klassiek is geworden. Het zeeblauw op de wanden maakt het fris en sfeervol. Hier is de kalkverf voorzien is van een extra coating.

 

Interieur styling en ontwerp: Marije Develing van Maison Belle, interieur fotografie: RVR Photografie. Vloer renovatie Houtkubus, raambekleding: Woninginrichting aan huis.