Over mij - Maison Belle
8645
page-template-default,page,page-id-8645,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Even voorstellen

marijedeveling
Ik ben Marije Develing (1978),  interieur-stylist en -designer en gék op alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Inrichten en stylen doe ik al sinds ik kan lopen. Het stroomt als het ware door mijn aders. ;)

 

Ik wil laten zien dat een interieur praktisch, betaalbaar én mooi tegelijk kan zijn. Daarmee wil ik interieuradvies toegankelijker maken. Zodat jouw huis echt je THUIS wordt en een werkplek een fijne, inspirerende werkomgeving.


Met mijn man en onze twee kinderen woon ik in een oud huis in het bosrijke Apeldoorn. Na het verbouwen van onze eigen huizen kreeg ik de smaak te pakken. Ik wilde dagelijks aan de slag met mijn talent!

Interieur stylist

In 2010 heb de stap gezet om mijn baan in de financiële wereld in te ruilen voor mijn echte passie en ben gestart met mijn bedrijf: Maison Belle. Ik koos ervoor om mijn hart te volgen: mijn studie communicatie en journalistiek werd aangevuld met een opleiding binnenhuisarchitectuur, Sketchup digitaal ontwerpen en fotografie.

Het geven van interieuradvies en schrijven over interieur is nu mijn dagelijks werk. Ik werk samen met een team creatieve professionals met dezelfde visie en vak kennis. Door met beide benen op de grond te blijven, praktisch mee te denken en buiten kaders te durven stappen ontstaat er telkens weer een interieuradvies op maat, wat helemaal bij de bewoners past.

Door het interieuradvies bloeien hele gezinnen op en creatief ondernemers bruisen van de ideeën door een fijne sfeer op hun werkplek.

“Dit is waar ik het voor doe: sfeer brengen, de ruimte het beste uit laten komen. Zodat mensen gelukkiger zijn door warmte en rust te vinden op hun eigen plek.”

Interieur blog

 

Mijn blog, columns en social media berichten zijn een verzameling van mooie beelden, nieuwe wooncollecties en andere dingen die mij aanspreken. Ik wil je graag inspireren om hier van mee te genieten en om er zelf mee aan de slag te gaan.

De beelden worden via Internet, tijdschriften en internationale blogs verzameld. Niet altijd wordt de maker van het beeld goed vermeld. Dit probeer ik zo volledig mogelijk weer te geven. Mocht het niet volledig zijn en hebben we de bron gemist, laat het dan weten. Dan pas ik het graag voor je aan.

Voel je vrij om me te benaderen met ideeën, opmerkingen of vragen. Heb je hulp nodig bij het inrichten of aanpassen van je eigen woning? Ook voor nieuwe samenwerkingen, blog-posts en product reviews sta ik open.

Aarzel niet om contact op te nemen.

handtekening-marije-maisonbelle