Interieuradvies thuis - 3 uur - Maison Belle
8675
page-template-default,page,page-id-8675,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Interieuradvies thuis – 3 uur

INTERIEURADVIES AAN HUIS

 

Tijdens een interieuradvies aan huis gaan we samen om tafel om een goed interieur-plan te maken. Een plan wat goed bij jou, je leefstijl en bij de woning past. We kunnen kijken naar de kleuren, indeling of combinaties. Dit wordt ter plaatse uitgewerkt in een schets en een compact advies op papier. Op basis van dit advies heb je een duidelijke handleiding om het interieur aan te pakken. Dit geeft duidelijkheid, het voorkomt miskopen en als partners kom je op één lijn te zitten.

 

De uitvoering, daar ben je zelf de baas over. Je doet het hierna lekker zelf of wij helpen je hierna bij het uitkiezen van meubels, gordijnen of materialen. Zo blijft een interieuradvies overzichtelijk, betaalbaar en op een manier die bij jou past.

 

WERKWIJZE ADVIES MEDIUM

 

  1. Per telefoon of mail overleggen we vooraf de situatie, wensen en doelen.
  2. We ontvangen graag voor het advies foto’s van de huidige situatie en sfeerbeelden van de gewenste interieur-stijl. En een digitale plattegrond van de woning.
  3. Het interieuradvies thuis van 3 uur.
  4. Na het advies kan dit pakket worden aangevuld met inkoop van meubels en woonaccessoires, 3-d ontwerpen of de eind-styling.

 

Wil je een advies voor meerdere ruimtes in huis, een interieurontwerp of samen shoppen? Dan kunnen we dit advies in overleg uitbreiden en langer op locatie adviseren.

 

TARIEF

 

  • De prijs van dit advies is  350 ,- (incl. btw) voor: de inventarisatie en het persoonlijk interieur-advies. Vooraf wordt bepaald of het pakket bij de woonvraag past.
  • Het interieuradvies kan worden uitgebreid met 3-d ontwerpen, styling of hulp bij inkoop van meubels en materialen.
  • TIP: Dit advies kan worden betaald vanuit een bouwdepot, overleg hiervoor met uw hypotheekverstrekker.
  • Reiskosten buiten Apeldoorn 0,25 ,- per km. Bij reistijd van meer dan 30 minuten vanaf Apeldoorn rekenen we reistijd vergoeding.

 

Staat jouw wens er niet bij, dan kun je een pakket op maat laten samenstellen.

 

AANVULLENDE INFORMATIE

 

Dit pakket is ontwikkeld voor de regio Apeldoorn, ben je geïnteresseerd in interieuradvies aan huis en woon je buiten de regio? Neem contact met u op voor de mogelijkheden. Voor nieuwbouw kunnen we op basis van tekeningen ook adviseren in Apeldoorn.

 

Aanvullend advies kan worden gegeven, daarvoor rekenen we de pakketprijzen of 75 ,- per uur.

 

Bekijk in het Portfolio een aantal foto’s van het interieuradvies aan huis.