Interieuradvies en styling - Maison Belle
240
page-template-default,page,page-id-240,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Interieuradvies en styling

Om het interieuradvies overzichtelijk te maken werken we met interieur pakketten. Zo zie je in één oogopslag wat de tijdsbesteding en kosten zijn.

Kies voor een advies aan huis of bijvoorbeeld voor een uitgebreid, digitaal ontwerp. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

maisonbelle-interieuradvies-aanhuis

INTERIEURADVIES  S – 2 UUR

Een kort en krachtig interieuradvies aan huis. Dit advies is geschikt voor een korte woonvraag of bijvoorbeeld een kleuradvies. Omgeving Apeldoorn of via e-mail/ telefoon.

INTERIEURADVIES M – 3 UUR

Een interieuradvies aan huis of bij nieuwbouw op een andere locatie. Er wordt samen een praktisch interieur-plan gemaakt waar je meteen mee aan de slag kunt.

INTERIEURADVIES L – INTERIEUR ONTWERP

Een interieuradvies met een 2-d ontwerp en een uitgewerkt adviesrapport met sfeerbeelden voor het nieuwe of aangepaste interieur.

INTERIEURADVIES XL- COMPLEET ADVIES

Een compleet uitgewerkt interieuradvies met 2 interieurontwerpen, een uitgewerkt kleuradvies, moodboard en een adviesrapport.

VERKOOPSTYLING

Restyling van de woning voor de verkoop. Wij geven een interieur-advies aan huis om zelf uit te voeren of we breiden het pakket uit met uitvoering, fotografie en styling.

INTERIEURADVIES CADEAU

Wil je iemand verrassen met een interieuradvies? Wij bieden de pakketten als cadeau aan en kunnen hiervoor een mooie cadeaubon maken. Graag bespreken we de mogelijkheden.