Interieuradvies en styling - Maison Belle
554
page-template-default,page,page-id-554,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

 

 

Interieuradvies

 

‘Thuis hoort de plek te zijn waar je je veilig voelt, waar je dagelijks terugkomt en waar je rust vindt.

 

Voor veel mensen een grote wens omdat dit gevoel in huis ontbreekt. Als het om de inrichting gaat van je eigen woning moeten er vaak veel beslissingen genomen worden. Iets wat je zorgvuldig wilt doen omdat je graag dat fijne thuis wilt creëren. Daar kunnen wij met ons interieuradvies bij helpen, samen gaan we aan de slag met een goed interieur-plan.

 

Een aantal situaties:

  • Samenwonen en een totaal verschillende stijl?
  • Nieuw huis gekocht maar hoe geef je dat de juiste sfeer?
  • Hulp nodig bij het uitzoeken van kleuren en meubels?
  • Verbouwen of nieuw bouwen maar waar begin je?
  • Of heb je gewoon zin in een frisse wind door je interieur?

 

Wij helpen je hier graag mee. Wij luisteren naar de wensen en gaan samen op zoek naar het interieur wat bij de bewoners en bij de woning past. Spelenderwijs komen we samen tot een mooi geheel. Dit interieur-plan kan zelf worden uitgevoerd of met onze hulp, net wat bij de wensen past.

 

De mogelijkheden in interieuradvies zijn in pakketten uitgewerkt. Staat jouw wens er niet bij? We kunnen een pakket op maat samenstellen. Ook kan een pakket worden uitgebreid met 3-d tekeningen of bijvoorbeeld een verlichtingsplan.