Haal meer uit je zolder... - Maison Belle
3633
post-template-default,single,single-post,postid-3633,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Haal meer uit je zolder…

Haal meer uit je zolder…

Slapen en badderen op zolder.

Vandaag geef ik de zolder eens de aandacht in mijn blog. Vaak wordt de zolder (helaas) een opslagplek voor de vakantiespullen of  weinig gebruikte spullen. Maar ben je in het luxe bezit van een ruime zolder dan zou je hier heel veel mee kunnen doen! Denk er bijvoorbeeld eens over na om de Master bedroom naar zolder te verplaatsen. Ideaal als puberende kinderen laat thuis komen. Je wordt niet wakker van het gerommel en hebt heerlijk de privacy op de bovenste etage van het huis. Directie zit inmiddels ook niet voor niks vaak op de bovenste etage;-) Kijk, geniet en laat je inspireren door deze prachtige zolder-inspiratie.

Breek de plafonds weg en laat de balkenconstructie zien, het is prachtig! Schilder de balken over of haal ze kaal zodat het originele hout in beeld komt.

Schuine wanden zijn heel geschikt om onder te slapen of om een bad onder te plaatsen, zo benut je optimaal alle ruimte die er is!

Badkamer op zolder, lastig? Welnee, laat eens goed kijken naar een creatieve indeling. Er is meer mogelijk dan je denkt, kijk maar.

Door een ondiep maar breed wastafelmeubel te plaatsen, verlies je weinig loopruimte.

Ook aan bergruimte is gedacht, voor de vakantiespullen maar dan niet meer in beeld. Of maak van een deel van de zolder je eigen walk-in-closet, het kan!

Heb jij nog meer inspirerende ideeen voor zo’n fantastische zolder? Deel je eigen zolder op showhome en inspireer elkaar!

Marije Develing
Interieurontwerper Maison Belle
Maison Belle

Bron foto’s: 1.nytimes 2.pinterest, bron onbekend 3.4bpblog 4.houseidea 5.minhemlangtan.blog 6.homes.ninemsn 7.saifou 8.marthastewart 9.pinterest, bron onbekend

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.