Contact - Maison Belle
402
page-template-default,page,page-id-402,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Post: Koperweg 26
7335 DT Apeldoorn
(geen bezoekadres)

Telefoon: 06-50945093

Mail: info@maisonbelle.nl

Maison Belle is als eenmanszaak gevestigd in gemeente Apeldoorn en voornamelijk werkzaam in midden en oost Nederland.

 

KVK: 08218640

BTW: NL191318115B02

Stichting Orde van Register-interieurontwerpers: nr. 1101332

Master of interiordesign registratie: nr. 716333

Contact?

Heb je vragen of wil je meer informatie over een interieuradvies of samenwerking? Neem dan contact op via info@maisonbelle.nl

Let op

In de blog geven we je gratis inspiratie en tips voor je interieur. Dus ga er lekker voor zitten en doe hier je ideeën op.

Wij geven geen gratis interieuradvies en verkopen geen producten, de foto’s zijn ter inspiratie. Soms staat er en link bij waar een product te koop is, als we dat weten dan proberen we het te vermelden.

Samenwerkingen

Wij werken graag samen met mooie merken en bedrijven om elkaar te versterken. Neem voor samenwerkingen, product reviews of andere mogelijkheden contact op via het formulier.

Vooraf bekijken we altijd of het product en de informatie bij de website en lezers past. Testproducten kunnen toegestuurd, mail vooraf voor het juiste adres.

Breng ons op de hoogte van pers-events op het gebied van interieur, tuin, lifestyle en wonen. We maken daar heel graag kennis met nieuwe merken en partners. Persberichten kunnen gestuurd worden naar info@maisonbelle.nl.

Sponsored blogs

Op de blog zetten we regelmatig reviews en advertorials. Dat zijn samenwerkingen waar we over schrijven of reviews van producten die we zelf uitgeprobeerd hebben en enthousiast over zijn. We kopen de producten zelf of krijgen ze van deze bedrijven. We geven onze eerlijke mening en delen onze eigen ervaring.  

Sponsored blogs/ advertorials zijn berichten waarvoor we betaald krijgen. Op deze manier verdienen we wat terug aan de tijd die we aan de blog besteden. We maken zelf de keuze in tekst en foto’s en plaatsen alleen blogs waar we zelf achter staan.

Foto credits

Wij doen ons uiterste best om bij de inspiratie foto’s in onze blogs de bronnen goed te vermelden. De beelden worden via Internet, tijdschriften en internationale blogs verzameld en worden niet commercieel maar redactioneel gebruikt. Niet altijd wordt de maker van het beeld goed vermeld. Mocht het niet volledig zijn, laat het dan aan ons weten. Dan passen we het graag voor je aan.

De foto’s van Maison Belle zijn gemaakt door RVR Photography en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt.